kikkeli.comSuurenna oma penis
SuosikkeihinAloitussivuksi
PÄÄVALIKKO
Ota Yhteys

Peniksen Pidennys
Masturbaatio
Linkit

Penis XL- laite 103

Kansainvälinen kohu-uutuus !! Andro Peniksenpidentäjä edulliseen hintaan.

Tilaa klikaamalla tästä.

Lähetys tapahtuu huomaamattomassa paketissa nopealla toimituksella turvallisen Suomalaisen kaalimato-seksikaupan kautta.
Andropenis

Kokemuksia:

Mies 1 "9 cm --> 13 cm"
En luonnostaan saanut isoa penistä ja minua on asiasta kiusattu koulussa ja jalkapallojoukkueen pukuhuoneessa. Tämän takia lopetin jopa jalkapalloharrastuksen. Yritin mahdollisuuksien mukaan välttää alastomana oloa toisten edessä. Nykyään tämän laitteen ansiosta penikseni näyttää isommalta ja leveämmältä kun se ei ole erektiossa. Jopa kun se on kylmässä, niin penikseni kutistuu vähemmän kuin toisilla miehillä. Nykyään minulla ei ole mitään ongelmaa mennä yleisiin saunoihin ja uimahalleihin. Penispidentäjä lisäsi penikseni pituutta 4 cm ja paransi elämäni laatua. Suosittelen todella.

Mies 2 " Suurin meidän joukkueessa"
Pelaan lentopalloa ja jokainen meidän joukkuueesta tietää että ole käyttänyt tätä laitetta saadakseni ison peniksen (ennen 16 cm Nyt 21 cm). Pelikaveri lainasi venyttäjääni ja ihastui siihen heti. Onneksi kaveri tilasi oman laitteen ja sain omani takaisin

Mies 3
Olen 48 vuotias vuosi sitten eronnut mies. Eron jälkeen aloin tapaileen naisia uudestaan ja halusin näyttää hyvältä jos tapailu johtaisi seksiin. Tämä laite teki penikseni 4 cm isommaksi ja myös paksummaksi kooltaan. Kokeneet naiset arvostavat isompaa penistä.. Poikamieselämäni on todella hienoa nykyään.. Kiitos tämän laitteen.

Mies 4
No huh huh... On kyllä jees tämä isompi vehje ainakin mitä voi päätellä samojenkin muijien voihkinnasta verrattuna entiseen.

Lisää palautetta voi lähettää .

Haloo, Onko Valoo ??pitempi penis
© 2004-2023 Kikkeli.com

takaisinyhteystiedotYlös