kikkeli.comSuurenna oma penis
SuosikkeihinAloitussivuksi
PÄÄVALIKKO
Ota Yhteys

Peniksen Pidennys
Masturbaatio
Linkit

Penispidennys Harjoitus 6

Päämäärä: Tämä harjoitus tähtää ympärysmitan kasvattamiseen työntämällä verta peniksen seinämiä vasten sen sijaan, että sitä lypsettäisiin päähän ja takaisin. Paisuvaiskudos on laajennettavissa kaikkiin suuntiin, riippuen siitä, mitä alueita useimmin stimuloidaan. Työntämällä verta horisontaalisesti peniksen solut stimuloituvat horisontaalisessa suunnassa.

Huomautuksia: Tämä harjoitus tulisi suorittaa täydessä erektiossa. Jos erektion ylläpitämisessä on ongelmia, 'painekäden' menetelmä auttaa. Jos sinulla on ongelmia ylläpitää täyttä erektiota koko harjoituksen ajan, liiteosiosta löydät ideoita verenkierron parantamiseen. Voitelua ei tarvita. Voit suorittaa harjoituksen istualtaan, makuultaan tai seisaaltaan. Istuma-asento on ihanteellisin, koska siinä veren virtaus lantion alueelle on vapainta.
  1. Käyttäen painekättä, tartu peniksen juuresta. Pidä varresta kiinni tarpeeksi kovaa, jotta veren kulku penikseen estyy. Jos tunnet kipua, höllennä otettasi.

  2. Paina vapaan kätesi peukalolla ja etusormella peniksen keskiosaa. Pakotat näin verta pois peniksen keskustasta, kohti seinämiä. Paina ainakin kolmesta tai neljästä kohdasta peniksessä, tarpeeksi kovaa tunteaksesi paineen, muttet kipua. Jokaisen painamiskerran tulisi kestää noin sekunnin. Tee sitten nämä toistot myöskin peniksen sivuilta.

  3. Sinun tulisi toistaa nämä harjoitukset ainakin kymmenen kertaa kumpaankin suuntaan. Jos tunnet kihelmöintiä tai peniksesi tuntuu aralta, höllennä painekätesi otetta.

Mahdollisia variaatioita:

Jos sinusta tuntuu, ettei peukalo-etusormi-yhdistelmän paine riitä, muodosta sormista jo aiemmin käyttämäsi silmukka ja luo painetta tiukentamalla silmukkaa. Näidenkin puristuksien tulisi kestää noin sekunnin. Tee 3-4 toistoa matkalla juuresta kärkeen ja yhtä monta toiseen suuntaan. Toista vähintään kymmenen kertaa kumpaankin suuntaan. Jos tunnet kihelmöintiä tai peniksesi tuntuu aralta, höllennä painekätesi otetta.


Haloo, Onko Valoo ??pitempi penis
© 2004-2023 Kikkeli.com

takaisinyhteystiedotYlös