kikkeli.comSuurenna oma penis
SuosikkeihinAloitussivuksi
PÄÄVALIKKO
Ota Yhteys

Peniksen Pidennys
Masturbaatio
Linkit

Penispidennys Harjoitus 5

Päämäärä: Kehittää muinaista 'jelq'-tekniikkaa. Pitkään on väitetty että jelq on vanhentunut suurennusmetodi, huolimatta sen uskollisesta kannattajakunnasta lääketietessä. Muutama teoreettinen seikka tekee jelqistä mielenkiintoisen ja hyvän tekniikan, mutta yritämme nyt kehittää arabien muinaisia tekniikoita ja tarjota yhä tehokkaamman ratkaisun.
  1. Kehitä ensin itsellesi puolittainen erektio. Ideana tässä on saada penikseen tarpeeksi verta sen suurentamiseksi, muttei tarpeeksi täyden erektion saavuttamiseen.

  2. Puolittaisen erektion saavutettuasi muodosta peukalolla ja etusormella silmukka peniksen juuren ympärille, missä kivespussin iho kohtaa varren ihon. Sormien ollessa tässä asennossa, tarraa tiukasti varresta ja purista, estäen veren virtauksen. Tämän pitäisi estää peniksen palautumisen velttoon tilaan. Jos niin silti käy, toista vaihe 1 ja tiukenna otetta.

  3. Muodosta samanlainen silmukka vapaalla kädelläsi ja tarraa varresta läheltä puristavaa kättä, kutsukaamme sitä 'painekädeksi'. Rupea lypsämään penistä pitkin, alassuuntautuvin vedoin. Tunnet kuinka veri liikkuu hitaasti peniksen kärkeä kohti. Älä hätiköi tämän harjoituksen kanssa; jokaisen vedon tulisi kestää 1-2 sekuntia. Saadessasi vedon päätökseen, liu'uta käsi vartta pitkin takaisin juureen ja aloita alusta.

  4. Toista vaihetta 3 kolmesta viiteen minuuttiin. Painekäsi tulee pitää paikallaan koko ajan, eikä vapaa käsi saisi irrota varresta. Ihanteellinen tulos voidaan saavuttaa mikäli kädet pysyvät falloksella koko harjoituksen ajan ja painekäden otteen tiukkuudesta pidetään huolta. Hellittäminen painekädellä voi johtaa vaihteleviin ja epätyydyttäviin tuloksiin. Jos alat tuntea arkuutta kesken harjoituksen, keskeytä ja siirry eteenpäin vaiheeseen 5.

  5. Saatuasi tämän harjoituksen päätökseen irroita ensin vapaa käsi ja sitten painekäsi, jälkimmäinen asteittain. Nouse ylös päästääksesi veren kiertämään taas kunnolla. Ravista ja hiero penistä hieman toisella kädellä, auttaaksesi verta kiertämään. Anna penikselle ainakin minuutin verran aikaa virkistäytyä uuden veren tuomalla hapella ennen kuin jatkat päivääsi.

Yleistä harjoituksesta:

Jelqing on kauan ollut tehokas menetelmä, vaikkakin tuloksia on joskus ollut vaikea ennustaa. Istuminen tai makuullaolo on paras asento tämän harjoitteen tekemiseen. Asentoa on kuitenkin vaihdettava viidennessä vaiheessa, valitse siis suorituspaikkasi sen mukaan. Voiteluöljyä ei tarvita, mutta sitä voi suositella joillekin ympärileikkaamattomille miehille, koska esinahan luoma kitka voi häiritä harjoitusta.

Minkäänlaista arkuutta tästä harjoituksesta ei pitäisi seurata, mutta jos näin silti käy, on muutettava tekotapaa. Painekäden otteen höllentämisen tulisi olla vasta viimeinen vaihtoehto, yleensä lypsävän käden kanssa miehet menevät liiallisuuksiin. Hidasta tahtia, ole varovainen ja mikä kaikista tärkeintä, älä tuota itsellesi kipua. Näillä ohjeilla tämän harjoitteen tulisi tehdä ihmeitä sekä peniksesi pituudelle että ympärysmitalle.

Katso harjoitukseen liittyvät kuvat


Haloo, Onko Valoo ??pitempi penis
© 2004-2023 Kikkeli.com

takaisinyhteystiedotYlös