kikkeli.comSuurenna oma penis
SuosikkeihinAloitussivuksi
PÄÄVALIKKO
Ota Yhteys

Peniksen Pidennys
Masturbaatio
Linkit

Penispidennys Harjoitus 4

Päämäärä: Tämä harjoite tähtää peniksen venyttämiseen veltossa tilassa, jotta iho sekä kudos saataisiin taipusammaksi muita harjoituksia silmälläpitäen. Tämä harjoitus on kaikkein helpoin, se voidaan tehdä hyvin diskreetisti ja vie vain vähän aikaa. Pidä mielessä että veltto tila, vaikkei sitä voisi kuvitella hyödylliseksi peniksen suurentamisen kannalta, on itse asiassa oivallinen ihon venyttämiseen ilman että seurauksena on paljoakaanarkuutta.
  1. Jos peniksesi on kylmissään tai muuten vaan ei täysin veltossa tilassa (siis roikkuen kello kuudessa) seisoessasi, venytä sitä kunnes saat sen täysin löysäksi. Joskus hieman kylmettyneenä fallos vetäytyy takaisin aivan kuten kivespussit kun kiveksien täytyy päästä lähemmäksi vartaloa. Kohentamalla verenkiertoa ja hiukan stimuloimalla vartta voit pehmentää penistä sen jäykemmästä ja vetäytyneestä tilasta.

  2. Käytä KAHTA kättä ja hellävaroen juoksuta ne vartta pitkin alas, vetäen sitä suoraan alaspäin lattiaa kohti. Pidä toista kättä muutaman sentin toisen takana, aivan kuin lypsäisit fallosta. Anna kummankin käden liukua terskan yli. Tätä harjoitusta ei tarvitse tehdä erityisen voimallisesti tai rivakasti, koska vähempikin vetäminen venyttää tarpeeksi. Ajattele lypsäväsi penistäsi vuorovedoin tai kiipeäväsi köyttä.

  3. Jatka toistoja 2-3 minuuttia tai kunnes alat tuntea arkuutta. Jos/kun näin käy, keskeytä harjoitus ja pidä tauko. Harjoitus on tehokkain seisoma-asennossa. Minkäänlaista voidetta ei tarvita, joten voi tehdä tätä julkisissakin vessoissa.

  4. Lisäehdotuksia ja muunnelmia tähän harjoitukseen: Tee harjoitusta minuutti suoraan alaspäin, jonka jälkeen 45 asteen kulmassa minuutin verran oikealle ja lopuksi vasemmalle. Hyvä tapa lämmitellä itseäsi tätä harjoitusta varten tai pitää peniksesi irtonaisena on venytellä sitä käsi taskussa ollessasi liikenteessä. Ota kiinni peniksestäsi taskun läpi, höllennä otettasi ja pidä penis paikallaan venyttäen hienovaraisesti, jottei kätesi herätä huomiota muodollaan. Boksereiden kanssa tämä on helpompaa, muttei lyhyiden alushousujenkaan kanssa mahdotonta.

  5. Seiso suorassa ja ravista penistäsi muutaman sekunnin ajan rentoutuaksesi. Tee lantiollasi kiertävää liikettä antaen peniksen heilua edestakaisin. Jos tässä vaiheessa tuntuu aralta, olet tehnyt harjoitusta joko liian rajusti tai liian pitkän aikaa. Tässä tapauksessa muuta harjoitusta seuraavaksi kerraksi. Jos arkuus ei häviä, pidä muutama päivä taukoa ja jos se jatkuu yli 3 päivää, mene lääkärille. Seuratessasi ohjeita tarkasti harjoitus on kuitenkin täysin turvallinen. Itsensä voi satuttaa tekemällä harjoitusta liian kovaa tai liian nopeasti. Koon kasvattaminen on asteittainen prosessi eikä käy silmänräpäyksessä.

Yleistä harjoituksesta:

Harjoituksen tehtävänä on valmistaa penistäsi muita, verenkiertoon liittyviä harjoitteita varten venyttämällä sen ihoa ja jossain määrin myös paisuvaiskudosta. Tämä harjoitus toimii parhaiten yhdistettynä lypsämiseen ja muihin verenkiertoharjoituksiin.

Lypsäminen on liike, jota yleisesti käytetään luonnollisissa peniksensuurennusmenetelmissä. Lypsämisliikkeen ideana on pakottaa verta peniksen kärkeen. Paisuvaiskudokseen virtaava veri ei ole staattista vaan sitä voidaan liikutella aivan kuten vettä vesi-ilmapallon sisässä pistämällä painetta yhteen peniksen osaan. Temppu on yksinkertainen.

Katso harjoitukseen liittyvät kuvat


Haloo, Onko Valoo ??pitempi penis
© 2004-2023 Kikkeli.com

takaisinyhteystiedotYlös