kikkeli.comSuurenna oma penis
SuosikkeihinAloitussivuksi
PÄÄVALIKKO
Ota Yhteys

Peniksen Pidennys
Masturbaatio
Linkit

Penispidennys Harjoitus 3

Hyvä terveys, kärsivällisyys ja vaivannäkö muodostavat avaimen suureen penikseen, hyvään seksielämään ja kaikkeen mikä niiden mukana seuraa. Nämä harjoitukset eivät ole vaikeita saati aikaavieviä ja niiden jälkeen olet paremmassa kunnossa kuin ennen. Olet itsevarmempi ja tunnet itsesi paremmaksi. Tie suurempaan penikseen ei ole vaikea ja edistysaskelia tehdään tällä saralla joka päivä.
  1. Tämä harjoitus on näistä kolmesta helpoin ja jossain mielessä myöskin käytännöllisin. Se on harjoitus jonka voit tehdä lähes missä vaan ja suhteellisen huomaamattomasti. Sinun ei tarvitse seistä, joskin se helpottaa harjoitusta, sillä tässä harjoituksessa sinun tulee virtsata.

  2. Harjoitus tuntuu yksinkertaiselta, mutta silti joka virtsaamisen yhteydessä toistettuna tämä hienovarainen kikka vaikuttaa huomattavasti peniksesi kokoon. Se on myöskin helpoin pitää mielessä eikä varmasti aiheuta minkäänlaisia noloja tilanteita. Juuri ennen virtsaamista, tartu penikseen etusormellasi sekä peukalollasi kuten harjoituksessa 2 ja venytä sitä hellävaroen aloittaessasi virtsaamisen.

  3. Virtsatessasi harjoittele virtsantulon pysäyttämistä. Nykäise varovasti ihosta ja venytä sitä asteittain joka kerta virtsatessasi. Tämä pitää ihon taipuisana ja suuresti tehostaa muiden harjoitusten vaikutusta. Huomaa: Tätä harjoitusta tulisi tehdä kahden ensimmäisen harjoituksen kanssa, ainakin jommankumman. Ilman toista harjoitusta tukena tämä harjoitus joko toimii tai sitten ei, tulosten vaihdellessa hyvin suuresti. Suosittelemme tätä harjoitusta hyvänä tapana pitää mielessä, jos et löydä aikaa tai paikkaa muille harjoituksille.

Yleistä harjoituksesta:

Harjoitus 3 on erittäin yksinkertainen ja helppo tehdä. Venyttämisen muistaminen virtsatessa ei ole vaikeaa, eikä liioin ole sen tekeminen muiden huomaamatta julkisissakin vessoissa. Harjoitus pitää hyvin peniksen ihon elastisena ja venymiskykyisenä. Tämän harjoitteen periaate on sama kuin painoja nostellessa. Lihakset tehdään alttiiksi kasvulle niitä rasittamalla.

Ensin ne ovat tottumattomuudesta kipeät ja arat, mutta viikkojen kuluessa ja harjoittelun jatkuessa kipu häipyy ja kasvu alkaa. Mutta lihaksienkaan ei voi olettaa pysyvän kunnossa jos harjoittelu lakkaa. Harjoituksen 3 ideana on pitää peniksen iho taipuisana jotta sitä voi paremmin muokata ja penistä venyttää sellaiseksi kuin haluat sen olevan. Iso, pitkä ja täysin sinun hallinnassasi.


Haloo, Onko Valoo ??pitempi penis
© 2004-2023 Kikkeli.com

takaisinyhteystiedotYlös