kikkeli.comSuurenna oma penis
SuosikkeihinAloitussivuksi
PÄÄVALIKKO
Ota Yhteys

Peniksen Pidennys
Masturbaatio
Linkit

Penispidennys Harjoitus 2

Hyvä terveys, kärsivällisyys ja vaivannäkö muodostavat avaimen suureen penikseen, hyvään seksielämään ja kaikkeen mikä niiden mukana seuraa. Nämä harjoitukset eivät ole vaikeita saati aikaavieviä ja niiden jälkeen olet paremmassa kunnossa kuin ennen. Olet itsevarmempi ja tunnet itsesi paremmaksi. Tie suurempaan penikseen ei ole vaikea ja edistysaskelia tehdään tällä saralla joka päivä.
  1. Tämä harjoitus eroaa ensimmäisestä jonkin verran. Venyttämistä ei tarvita niin paljon kuin ensimmäisessä eikä sinun tarvitse istua. Tämä harjoitus ei ole yhtä tehokas lyhyellä ajanjaksolla kuin harjoitus 1. Tulokset ovat kuitenkin pysyviä. Harjoitus tulisi tehdä mahdollisimman privaatissa tilassa, kotona luonnollisesti mikäli mahdollista. Aloitusasento ei ole oleellinen - voit seistä, istua, tai jopa maata lattialla. Musiikin kuuntelu harjoitusta tehdessä on oiva tapa rentoutua.

  2. Ota veltto penis käteesi ja nyi esinahkaa rauhallisesti eteenpäin, venyttäen sitä ja samalla hitaasti kehittäen itsellesi erektion. Yritä samalla viedä huomiotasi muualle parhaasi mukaan, koska mitä kauemmin viivytät erektion saamista, sitä parempi harjoitteen teho on. Jatka kunnes iho ei enää erektion vuoksi anna periksi.

  3. Aloita voimallinen esinahkan vetely lyhyissä sarjoissa, viidestä kymmeneen vetoa, mutta älä anna itsesi lähestyä orgasmia. Yritä pitää huomiosi muualla tätä tehdessäsi, kuuntele musiikkia tai katsele televisiota. Päämääränä on saavuttaa täysi erektio.

  4. Kun olet saavuttanut täyden erektion, aseta kätesi peniksesi molemmin puolin, muodostaen neliön lantiosi ihoon nähden. Sormenpääsi tulisi olla kohdassa, missä lantiosi kohtaa reitesi, muutaman sentin kivespussista. Peukalosi tulisi painaa alavatsaasi vasten. Voit visualisoida tämän muodostamalla neliön molemmilla käsillä, aivan kuten elokuvaohjaaja konsanaan. Pidä tätä neliötä kasvojesi edessä. Sen sijaan, että käyttäisit vain peukaloa ja etusormea, siirrä myös muut sormet kiinni etusormeen. Kun olet tehnyt tämän, tiedät miten toimia harjoituksessa.

  5. Paina nyt alas- ja eteenpäin kaikilla sormillasi, yrittäen työntää peniksesi ihoa eteenpäin. Jännitä lihaksiasi saadaksesi peniksesi seisomaan suoraan ylöspäin. Säilytä tämä asento niin kauan kuin kykenet. Peniksesi vajoaa alaspäin itsestään lihastesi energian ehtyessä, mikä on aivan luonnollista. Tämän jälkeen jatka peniksesi hyväilyä säilyttääksesi erektiosi.

  6. Odota 30-60 sekuntia, pitäen peniksesi kovettuneena. Toista harjoitus. Tee tämä niin monta kertaa kuin pysyt, kunnes lihaksesi eivät enää jaksa nostaa penistä.

  7. Jatka peniksesi hyväilyä, mutta pidä huoli ettet laukea. Hyväillessäsi nykäise ihoa hienoisesti, hieman kuten ensimmäisessä harjoituksessa ja löystytä sitä niin paljon kuin pystyt. Yritä hävittää erektiosi käsittelemällä vainvartta ja samalla viemällä huomiosi muualle sekä kontrolloiden hengitystä ja sykettä. Tämä on hyödyllinen taito seksin aikana, se auttaa sinua pysymään kovana mutta silti viivyttämään laukeamista. Huomaa: Jos jossain vaiheessa harjoitusta et onnistu hävittämään erektiotasi, voit antaa itsesi ejakuloida. Vaikka se ei juuri edesauta harjoitusta, siitä ei myöskään ole haittaa, mikäli sinulla on vaikeuksia erektiosi laskemisessa samalla penistä kosketellen. Tämän taidon oppiminen tulee parantamaan kontrolliasi ja auttamaan tulevaisuudessa itse seksissä.

  8. Lopetettuasi harjoituksen ja ollessasi lepoasennossa, nouse ylös ja kävele ympäriinsä antaaksesi veren kunnolla kiertää koko ruumiiseen. Jos missään vaiheessa harjoitusta tunnet arkuutta tai kipua jossain kohdin, pidä muutama päivä taukoa ja jatka taas kun tunnet olevasi valmis. Tämä harjoitus tulisi toistaa päivittäin mikäli mahdollista, mutta muutaman päivän menetys ei vaikuta lopputulokseen.

Yleistä harjoituksesta:

Harjoitus 2 on suunniteltu voimistamaan lihaksia sekä kasvattamaan veren virtausta penikseen. Tämä suurentaa peniksen tilavuutta ja kokoa pidemmällä aikavälillä. Se auttaa myös itsensä hallitsemisessa seksin aikana, koska nämä lihakset säätelevät erektiota sekä supistelua orgasmin aikana. Näiden lihaksien kehittyessä verenkiertoa penikseen on helpompi säädellä ja peniksesi koko kasvaa. Kuitenkin, joidenkin ihmisten ruumiinrakenne on senkaltainen, ettei tämä harjoitus tehoa toivotulla tavalla. Tässä tapauksessa tulisi kokeilla harjoitusta 1 koon kasvattamiseksi tai jotain muuta harjoitetta. Harjoitus 2 tulisi tehdä vain kerran tai kahdesti päivässä.

Useammat toistot saattavat vahingoittaa lihaskudosta ja aiheuttaa kipua. Vaikutusten tulisi olla näkyviä hetimiten, vaikkakin huomattavammassa koonmuutoksessa saattaa kestääkin viikkoja tai muutamia kuukausia. Sinun ei tarvitse pidättäytyä seksistä aikana, jolloin teet näitä harjoitteita. Seksi päinvastoin lisää veren määrää peniksessäsi ja näin auttaa venymisessä. Masturbaatio on myös sallittua. Harjoitussession jälkeen pidä kuitenkin pieni tauko ennen masturbaatioon/seksiin ryhtymistä antaaksesi penikselle enemmän aikaa sopeutua muutoksiin.

Katso harjoitukseen liittyvät kuvat


Haloo, Onko Valoo ??pitempi penis
© 2004-2021 Kikkeli.com

takaisinyhteystiedotYlös