kikkeli.comSuurenna oma penis
SuosikkeihinAloitussivuksi
PÄÄVALIKKO
Ota Yhteys

Peniksen Pidennys
Masturbaatio
Linkit

Penispidennys Harjoitus 1

Hyvä terveys, kärsivällisyys ja vaivannäkö muodostavat avaimen suureen penikseen, hyvään seksielämään ja kaikkeen mikä niiden mukana seuraa. Nämä harjoitukset eivät ole vaikeita saati aikaavieviä ja niiden jälkeen olet paremmassa kunnossa kuin ennen. Olet itsevarmempi ja tunnet itsesi paremmaksi. Tie suurempaan penikseen ei ole vaikea ja edistysaskelia tehdään tällä saralla joka päivä.
  1. Mene johonkin, jossa saat varmasti olla rauhassa. Tämä harjoitus on hyvä tehdä jonkinnäköisen voiteen kanssa, oli se sitten vaseliinia, hierontaöljyä, käsivoidetta tai jotain muuta, millä varmistat ettet hankaa ihoasi liian rajusti. Jos harjoituksen aikana tunnet ihosi arastavan, keskeytä harjoitus ja lisää voideainetta. Tulet tarvitsemaan vain muutaman minuutin. Istu alas, pidä selkäsi mahdollisimman suorassa. Voit nojata hieman taaksepäin jos haluat, tärkeintä on, että asentosi on mukava. Ota penis käteesi. Varmista, että olet kirjannut ylös kokosi ennen näiden harjoitusten alkua.

  2. Aloita peniksesi hyväily, käyttäen (vain) peukaloa ja etusormea silmukkana, vetäen ihoa varovasti edestakaisin. Höllennä painetta vetäessäsi ihoa takaisin kroppaasi päin äläkä purista enää yhtä kovaa, mutta liikuta kättäsi nopeasti ja aloita paine heti peniksen juuresta. Siirrät nyt verta mahdollisimman nopeasti terskaa kohti samalla stimuloiden rengasta terskan ympärillä, mikä on kaikkein herkin alue. Tämä ei tunnu yhtä hyvältä kuin jos käyttäisit koko kättä, mutta tämä metodi pumppaa verta tehokkaammin.

  3. Jatka liikettä saavutettuasi erektion, puristaen kovemmin vastataksesi toiseen suuntaan matkaavan veren paineeseen. Tämän pitäisi pitkittää erektion saamiseen kuluvaa aikaa ja tunnet veren paineen peniksesi ihoa vasten. Jatka veren pumppaamista peniksen kärkeä kohti, aivan kuin lypsäisit lehmää. Saavuttaessasi täyden erektion siirrä kätesi peniksen juureen ja pidä se siellä. Näin pidättelet verta peniksessäsi, aiheuttaen sen hitaan, asteittaisen venymisen.

  4. Nykäise vapaalla kädellä penistäsi, ensin oikealle, sitten vasemmalle ja lopuksi suoraan eteenpäin. Toista tämä aina kolme kertaa peräkkäin ennen suunnanvaihtoa. Täysi erektio on ihanteellinen tila peniksen venyttämiselle koska iho on veren paineesta venynyt äärimmilleen. Venyttäessäsi ihon ala hitaasti kasvaa, tehden peniksestäsi suuremman.

  5. Toista jokainen suunta kolme kertaa eli 9 venytystä joka suuntaan. Odota muutama sekunti ja päästä otteesi juuresta irti. Tunnet nyt kuinka veri alkaa jälleen kohisten kiertää. Jos missä tahansa vaiheessa alat tuntea kipua tai peniksesi alkaa turtua, päästä otteesi irti välittömästi.

  6. Verenkierron nyt taas jatkuessa normaalisti, jatka edellistä liikettä peukalolla ja etusormella, mutta vain varren osalta. Älä siis kosketa terskaa. Tämä harjoittaa myös itsehillintää ja kontrollia, sillä olet hyväillyt itsesi täyteen erektioon, muttet lauennut. Vie ajatuksesi ei-seksuaalisiin mielikuviin, koska päämääränä on nyt erektion häviäminen. Tämän tapahduttua suorita vielä harjoitteen 4 venytykset, venyttäen kunnes tuntuu epämukavalta, muttet vielä tunne suoranaista kipua. Huomaa: Jos jossain vaiheessa harjoitusta et onnistu hävittämään erektiotasi, voit antaa itsesi ejakuloida. Vaikka se ei juuri edesauta harjoitusta, siitä ei myöskään ole haittaa, mikäli sinulla on vaikeuksia erektiosi laskemisessa samalla penistä kosketellen. Tämän taidon oppiminen tulee parantamaan kontrolliasi ja auttamaan tulevaisuudessa itse seksissä.

  7. Suoritettuasi tämän vaiheen voit ravistella penistäsi, löysäten ihoa ja lievittäen venyttämisestä ehkä johtuvaa arkuutta. Tee näin niin monta kertaa kuin tarvitset tunteaksi itsesi rentoutuneeksi.

  8. Nouse hitaasti ylös ja anna veren syöksyä takaisin alaruumiiseesi. Sinua voi pyörryttää hieman, joten voit tarvita tukea seinästä tms. Koko tämän harjoitteen suorittaminen ei olisi pitänyt viedä kuin viidestä kymmeneen minuuttia ja sen tekemisen pitäisi tulla nopeammaksi joka kerralla.

Yleistä harjoituksesta:
Tämän harjoituksen tarkoituksena on tehdä peniksen ihosta elastisempi ja luoda täten tilaa lisäverelle. Kunnolla tehtynä alat kohtuullisen ajan (2-3 kk) kuluttua huomata et pelkästään tilapäisen vaan pysyvän muutoksen. Sinun kannattaa toistaa harjoitus 1 vähintään kerran päivässä, mieluiten kaksi tai kolme kertaa. Pysyvään muutokseen vaadittava aika vaihtelee yksilöllisesti ja saattaakin olla hyvä idea mitata kokosi pidättäytymällä harjoittelusta pariksi päiväksi ja mitata sen jälkeinen muutos. Pidä kirjaa koostasi päivittäin varmistaaksesi että todella hyödyt tästä harjoituksesta.

Pysyvä koonmuutos voi tapahtua jopa muutaman viikon sisällä, tulokset vaihtelevat.Jos jostain syystä et havaitse muutosta koossa, sinun tulisi lopettaa harjoituksen 1 tekeminen ja siirtyä johonkin muuhun metodiin, koska joidenkin ihmisten iho on vaikeammin muovattavissa kuin toisten. Sinun ei tarvitse pidättäytyä seksistä aikana, jolloin teet näitä harjoitteita. Seksi päinvastoin lisää veren määrää peniksessäsi ja näin auttaa venymisessä. Masturbaatio on myös sallittua. Harjoitussession jälkeen pidä kuitenkin pieni tauko ennen masturbaatioon/seksiin ryhtymistä antaaksesi penikselle enemmän aikaa sopeutua muutoksiin.

Katso harjoitukseen liittyvät kuvat


Haloo, Onko Valoo ??pitempi penis
© 2004-2021 Kikkeli.com

takaisinyhteystiedotYlös