kikkeli.comSuurenna oma penis
SuosikkeihinAloitussivuksi
PÄÄVALIKKO
Ota Yhteys

Peniksen Pidennys
Masturbaatio
Linkit

Masturbaatio Sarja / Toni

Yleistä: Käyttämäni masturbaatiosarja auttaa pitkittämään mielihyväntunnetta. Istu alas niin että asentosi on mukava. Vedä esinahkaa taaksepäin mikäli olet ympärileikkaamaton, käytä runsaasti jonkinlaista voidetta, stimuloi koronaa (kohta missä terska ja varsi kohtaavat) pelkästään peukaloa ja etusormea käyttäen. Älä käytä nyrkkiä. Kupillinen vettä saattaa olla hyödyllistä pitää lähellä jottei voideaine kädessäsi pääse kuivumaan. Kukin harjoitus tulisi toistaa noin 25 kertaa ennen seuraavaan siirtymistä. Huomaa, että olet kuntouttamassa orgasmirefleksiäsi, joten joitakin taitoja on opittava ennen kuin seuraava harjoitus voidaan suorittaa.
  1. Masturboi vain peukaloa ja etusormea käyttäen. Heti kun lihassupistukset alkavat, paina eturauhasta pysäyttääksesi ne. Paina kahden sekunnin ajan, hellitä, odota kolme sekuntia ja toista. Pidempään painaminen jatkaa supistuksia. Saatat joutua painamaan eturauhasen alapuolelta pysäyttääksesi supistelun. Jatka tätä harjoitusta kunnes supistuksia orgasmissa tulee vain 4 tai 5. Tarkoituksena on vähentää siemensyöksyn kestoa.

  2. Nyt sinun pitäisi jo tietää koska seksuaalinen jännite purkautuu, joten harjoitusta muutetaan. Kun jännite nousee, rentouta vatsalihaksesi ja hengitä tasaisesti sekä syvään. Jatka myös masturboimista 'väärällä' kädelläsi. Tarkoituksena on tässä hidastaa orgasmiin saapumista. Väärää kättä käyttäen on vaikeampaa nopeuttaa tahtia orgasmin lähestyessä.

  3. Ennen tätä harjoitusta sinun tulisi pystyä määrittämään tuo aiemmin mainittu hetki, minkä jälkeen laukeamista ei voi enää estää. Palaa nyt harjoitukseen 1. Painakin nyt eturauhasta juuri tuolla hetkellä. Tämä saattaa estää orgasmin saavuttamisen. Odota 20-30 sekuntia ja toista harjoitus. Tämä hidastaa itse orgasmirefleksiä. Huomaa, että mielihyväreaktiota ei välttämättä tapahdu vaan jäät väsyneeksi ja tyydyttämättömäksi.

  4. Nyt kun ruumiisi on oppinut hidastamaan orgasmirefleksiä, annatkin reaktion tapahtua kokonaisuudessaan. Jatka masturboimista väärällä kädelläsi. Tee harjoitus 1 kuten aikaisemminkin, mutta paina eturauhasta tuntiessasi ensimmäisen lihassupistuksen.

  5. Ennen tämän suorittamista, sinun pitäisi alkaa tuntea mielihyväreaktio (ennen lihassupistuksia). Tee harjoitus 4 pienin muutoksin. Sinun tulisi painaa eturauhasta ennen ensimmäistäkään lihassupistusta.

  6. Ennen tätä harjoitusta sinun tulisi saada orgasmi vain kahdella tai kolmella lihassupistuksella. Tee harjoitus 1, painaen eturauhasta tai juuri sen alta vähentääksesi supistelua. Odota nyt 60 sekuntia ja tee harjoitus 1 uudestaan.


Haloo, Onko Valoo ??pitempi penis
© 2004-2023 Kikkeli.com

takaisinyhteystiedotYlös