kikkeli.comSuurenna oma penis
SuosikkeihinAloitussivuksi
PÄÄVALIKKO
Ota Yhteys

Peniksen Pidennys
Masturbaatio
Linkit

Kuuma Kietaisu

Tarkoitus: Verenkierron periaatteen voi helposti tuoda 'kuumaan kietomiseen'. Lämpö tehostaa verenkiertoa ja hyvä verenkierto parantaa ruumiin toimintaa. Tällä toimenpiteellä saadaan enemmän verta penikseen ennen muiden harjoitusten aloittamista, täten tehostaen niiden vaikutusta.
  1. Kasta pyyhe, riepu tms vaatekappale höyryävään veteen. HUOM: varmista, ettei vesi ole liian kuumaa, sillä se saattaa aiheuttaa vauriota. Testaa tämä laittamalla vaatekappale vatsaasi vasten. Jos tämä ei tuota tuskaa, jatka seuraavaan vaiheeseen.

  2. Kiedo kangas huolellisesti falloksen ympärille niin että se peittyy kokonaan. On tärkeää, että tukit terskanpuoleisen pään, jottei kylmää ilmaa pääsee sisään. Pidä kangasta penikselläsi kahdesta kolmeen minuuttia. Kun poistat kankaan, peniksen pitäisi olla punertava voimistuneen verenkierron vuoksi. Jos näin ei jostain syystä ole, toista vaiheet 1 ja 2. Mahdollisia ongelmia saattavat olla veden ja oman ruumiisi lämpötila. Lämpimien vaatteiden pitäminen yläruumiisi peittona saattaa auttaa.

Yleistä harjoituksesta:

Tämän toimenpiteen tarkoituksena on siis vahvistaa verenkiertoa penikseen ja siten tehostaa harjoitusten vaikutusta. Verenkierto myös tehostaa tunneaistia joten kuumaa kietaisua voi harkita myös ennen masturbointia tai yhdyntää. Fallos suoriutuu paremmin lämmölle altistuneena, kuten yhdyntä ja masturbaatiossa syntyvä kitka osoittavat. Kuumaa kietomista käytetään laajalti muissa yhteyksissä verenkierron parantamiseksi muihin ruumiinosiin, esim. fysioterapian aikana.

Haloo, Onko Valoo ??pitempi penis
© 2004-2023 Kikkeli.com

takaisinyhteystiedotYlös