kikkeli.comSuurenna oma penis
SuosikkeihinAloitussivuksi
PÄÄVALIKKO
Ota Yhteys

Peniksen Pidennys
Masturbaatio
Linkit

Peniksen suurentaminen kirurgisesti

Nykypäivänä plastiikkakirurgit tekevät myös peniksen suurennusleikkauksia penistä sekä pidentäen tai paksuntaen. Jos kukkaro on kunnossa ja tällainen kiinnostaa, niin rohkeasti vain alan kirurgin juttusille. Meillä on vain yksi elämä ja ujostelu ei saa olla syy että jättäisi tällaisen vaihtoehdon käyttämättä. Isommalla munalla on kuitenkin mukavampi painella elämän poluilla vastaan tulleita naisia kuin pikkukikkelillä.

Peniksen pidentäminen

Lepoasennon peniksen pituus voi vaihdella muutamasta senttimetristä noin 15 senttimetriin. Suurin syy peniksenpituusleikkauksiin ei ole se että ollaan tyytymättömiä peniksen erektiopituuteen vaan peniksen lepopituuteen.Kirurgisesti on mahdollista saada parista sentistä jopa kuuteen senttiin lisäpituutta. Operaatio tehdään nukutuksessa. Käytännössä näkyvässä olevaa pituutta saadaan siten että peniksen tyveen tehdään leikkaus niin että penistä saadaan ihon alta näkyville enemmän kuin aikaisemmin. Yksityiskohdista ja omasta soveltuvuudesta kannattaa keskustella tarkemmin leikkaavan kirurgin kanssa. Ilman komplikaatioita herkkyyteen ja erektiokykyyn ei pitäisi tulla muutoksia verrattuna leikkausta edeltävään aikaan.

Peniksen paksuntaminen

Jotkut miehet kokevat peniksensä liian luikeroksi ja haluaisivat paksumman kalun. Plastiikkakirurgeilla on keinot myös tähän nykypäivänä. Voidaan tehdä Ihon tai rasvan siirto penikseen. Siirrettävä rasva otetaan asiakkaan kehon muista osista, yleensä vyötäröstä tai mahasta. Lopullinen paksuus riippuu kuinka paljon uudesta pumpatusta rasvasta pysyy peniksessä. Yleensä prosenttiluku on noin 20% . Lopullinen tulos näkyy noin 6 kuukauden jälkeen leikkauksesta. Leikkauksen jälkeen penis pursuaa reilusti ensimmäisen 3 viikon ajan ja erektiot tänä aikana ovat kivuliaita. Normaaliin seksielämään yksilöstä riippuen voi palata noin kuukauden jälkeen leikkauksesta.

Peniksen suurentaminen ilman kirurgiaa.Haloo, Onko Valoo ??pitempi penis
© 2004-2023 Kikkeli.com

takaisinyhteystiedotYlös